Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Rovarriasztás

Rendezés:
Nézet:
Külső raktárban
Napelemes vakondriasztó akár 1600m2 területre 2db
A napelemes vakondriasztó hangjelzések leadásával tartja távol kertjéből a vakondokat, egereket, pockokat, földi kutyákat. A jelzések embert vagy más állatot nem zavarnak. A talaj minőségétől és típusától függően akár 1600m2-es terület védelmére is használhatjuk a készüléket. Átlagos hatótávolsága körülbelül 700m2.
Fontos:
a száraz
, homokos talajok kevésbé vezetik jól a hangot, ezért ilyen talajú kerteknél több készüléket kell használni. A legjobban az agyagos talaj vezeti a hangot.

A készüék használata:
Szúrjuk az alumínium csövet hegyével 10cm mélységbe a talajba. A csőben levő összekötő kábelt kössük össze a napelemet tartalmazó felső résszel, majd illesszük fel szilárdan a napelemes részt a csőre. A készüléket úgy állítsuk fel, hogy a napelemes részt érje a nap, hogy töltődni tudjon.
A készülék körülbelül 45 másodpercenként hangjelzéseket ad, melyek zavarják a kövelben lévő rágcsálókat. A készülék körülbelül 14 nap múlva fejti ki hatását, ez idő alatt

Főbb jellemzők:
- Méret: 15x15x46cm
- Frekvencia: 400Hz
- Ni-Mh akkumulátor: 1,2V 300mAh
- Működési idő töltés nélkül: 10-12 óra
- Töltési idő: körülbelül 3 óra napsütéstől függően
- Átlagos hatótávolság: 700m2
6.990 Ft 3.990 Ft
Raktáron
Vásároljon most akciósan kiterjesztett garanciát és élvezze a biztonságot 3 teljes évig. Ehhez válassza ki a legördülő menüből a 3 év garanciát:
12.990 Ft 6.990 Ft